Friday, April 24, 2020

Bibliografie gastronomică - F

FILITTI, Georgeta. Rețete culese de la cinci brașovence. Brașov: Libris Editorial, 2017, 224 p.
Maria Braniște, Mărioara Popovici, Valeria Căliman, Sânziana Migia, Mălina Dumitrescu



FLORESCU, Gheorghe. Confesiunile unui cafegiu. București: Editura Humanitas, 2008, 504 p. (SL)
memorialistică

FLOYD, David. Cartea de foc a ardeilor chilli : prezentare, conservare, rețete culinare. București: Editura M.A.S.T., 2014, 156 p.

FRANK, Dan. Cartea bucătăriei mele: cu peste 500 rețete de bază și orientative. București: Paideia, 2011, 300 p. (SL)


FRÖLICH, Elise. Die siebenbürgische Küche. Ein Kochbuch für deutsche frauen. Sibiu: Verlag der Buchhandlung G. U. Seraphin, 1897, 376 p. (SL)


No comments:

Post a Comment