Friday, April 10, 2020

Bibliografie gastronomică - S

SAVIN, Petronela. Bucate din bătrâni. Frazeologie și cultură românească / ed. a 2-a. Iași: Institutul European, Col. Academica, 2018, 230 p.



SAVIN, Petronela. De gustibus disputandum: Frazeologia românească privitoare la alimentaţia omului. Iași: Editura Universității „Alexandru Ioan Cuza”, 2012, 286 p.


SAVIN, Petronela. Universul din lingură: Despre terminologia alimentară românească. Iași: Institutul European, Col. Academica, 2012, 200 p.


SCHIEFER, Eva; LIPP, Eva-Maria. Produse din lapte preparate în bucătărie. Editura Cser, 2019, 108 p. 

SPECIANI, Attilo; SPECIANI, Michela Carola; NECCHI, Marina. Mic dejun și gustări pentru o viață sănătoasă. București: M.A.S.T., 2018, 240 p. 


No comments:

Post a Comment