Saturday, April 11, 2020

Bibliografie gastronomică - R

ROGOBETE, Teodora. De-a bucătarii : 50 rețete de dulciuri pentru mămici iscusite și copii isteți. București: Editura Livingstone, 2010, 120 p.


ROȘU, Georgeta. Carte de bucate românești = Romanian Cookery Book / ilustr. Horia Bernea, trad. în lb. engl. Scott Tinney, Felicia Marpozan. București: Editura RAO, 2002, 144 p. (SL)

ROTARU, Alexandra. Carte de bucate pentru copii: 126 rețete și sfaturi pentru alimentația copiilor între 6 luni și 4 ani. Cluj-Napoca: Editura Eikon, 2013, 140 p.

ROTARU, Alexandra. Carte de bucate pentru copii: 141 rețete verificate și sfaturi pentru alimentația copiilor cu vârsta între 6 luni și 4 ani. București: Editura Eikon, 2017, 156 p.

ROTARU, Feodosia. Rețete de bucate adunate de la sate: (culese din sate ale județului Bacău). Bacău: Editura Ateneul Scriitorilor, 2017, 250 p. (SL)

No comments:

Post a Comment