Friday, April 17, 2020

Bibliografie gastronomică - L

LAZĂR, Simona. Rețete alese pentru Post și Crăciun. București: Editura Jurnalul, 2010, 160 p. (SL)


LAZĂR, Simona, CHIRIAC, Simona. Rețete de Paști. București: Editura Jurnalul, Col. „România culinară”, 2007, 160 p.

LEBOEUF, Michel; QUINTIN, Michel. Homo carnivorus : Impactul alimentației pe bază de carne. București: Meteor Publishing (Col. Gastronomie), 2019, 175 p.
LINN, Denise; LINN, Meadow. Cartea mistică de bucate: Alchimia secretă a mâncării. București: Editura Curtea Veche, 2015, 312 p.

LUPESCU, Mihai. Din bucătăria țăranului român / pref.: Radu Anton Roman; studiu introd. și bibliograf..: Maria Rafailă; postf.: Antoaneta Olteanu. București: Paideia, Col. Științe sociale - Restitutio, 2000, 224 p. (SL)

No comments:

Post a Comment