Tuesday, April 21, 2020

Bibliografie gastronomică - I

INNERHOFER, Georg. Marmelade, gemuri și jeleuri. București: M.A.S.T., 2012, 192 p.


IONNIN, Christ. Bucătăria română: Carte coprinzătoare de mai multe rețete de bucate și bufet.1865 / ed. îngrijită și adnotată de Simona Lazăr. București: Editura GastroArt, 2018, 95 p. (SL)


IRIMIEA, Ioana. Anotimpuri gastronomice : 74 de rețete de primăvară. București, House of Guides Publishing Grup (Gastronomica), 2013, 136 p.


IRIMIEA, Ioana. Deserturi rapide : 74 de rețete numai bune de preparat. București: House of Guides Publishing Grup (Gastronomica), 2012, 134 p.

ISTODOR, Eugen. Lipscani: Ghid turistic de chefuri / ed. în lb. rom., lb. fr. și lb. engl.. București: Editura Art, 2011, 247 p. (SL)

No comments:

Post a Comment