Monday, April 13, 2020

Bibliografie gastronomică - P

PAGLIERI, Patrizia. Pe tocuri în bucătărie : o altfel de carte de bucate. București: Burda International, 2015, 93 p.




PAȘCA, Maria Dorina. Mâncărurile gătite în povestea și basmul românesc. Târgu-Mureș: Editura Ardealul, 2010, 272 p. (SL)

PELLAPRAT, Henrri. La cuisine de tous les jours: Recueil de 900 recettes de cuisine par H. Pellaprat. Paris: Le Cordon Bleu, [1919], 242 p. (SL)

PIERRETTE, Nardo. Rețete culinare din flori : 80 de rețete surprinzătoare. București: M.A.S.T., 2015, 136 p. 


POPESCU, Florentin. Bucureștii cafenelelor literare. Cluj-Napoca: Editura Eikon, 2014, 2016 pagini

PUCCI, Nicol Maria. Manual de gătit pentru copii / ed. a 2-a; trad.: Cristian Ungureanu. Pitești: Paralela 45, 2019, 176 p.


PUȘCĂ, Ion M.. Vechi soiuri românești de viță de vie / ed. a 2-a, rev. și adăug.. București: Editura „Tipografia Intact”, 2010, 246 p. + 30 p. anexă (SL)


No comments:

Post a Comment