Thursday, April 16, 2020

Bibliografie gastronomică - M

MACRI, Vlad. Stufat sau estouffade? sau Există bucătărie românească? / ilustr.: Silviu-Georgel Turculeț. București: Editura Humanitas, 2008, 164 p.
(SL)



MARGARETA, Principesă a României. Carte regală de bucate. București: Editura Curtea Veche, 2010, 208 p.
(SL)


MĂNĂSTIREA BURA, PSARROU, Paola. Carte de bucate mănăstirești: însoțită de câteva file de Pateric / trad.: Gabriel Mândrilă. București: Editura Sophia, 2013, 304 p.
(SL)

MICHEL, Dominique. Vatel et la naissance de la gastronomie: Recettes du Grand Siecle adaptees par Patrick Rambourg. Paris: Editions France Loisirs, 1999, 365 p. 
(SL)


MONTIGNAC, Michel. Uleiul de măsline : un element esențial pentru sănătatea ta. București: Litera International, 2010, 176 p.


MUZEUL ȚĂRANULUI ROMÂN. Hrana care leagă / coord.: Ioana Popescu, Șerban Anghelescu. București: Editura Martor, 2008, 120 p. 
(SL)

No comments:

Post a Comment